Een bedrijfspand taxatie opstellen is een vak apart

Bij Boers & Lem kunt u een bedrijfspand taxatie aanvragen. Zoals u op boersenlem.nl kunt lezen gaan wij vakkundig te werk en weten wij als geen ander hoe een bedrijfspand taxatie gedaan moet worden. Dit is namelijk een belangrijke stap naar de uiteindelijke verkoop van uw pand. Stel dat u gaat verhuizen omdat het u voor de wind gaat. U investeert in een nieuw, groter en vaak duurder pand. Maar ondank de bedrijfswinst moet u wellicht een zakelijke hypotheek afsluiten. Dat is heel gewoon om te doen. Maar u wilt daarom natuurlijk wel erg graag eerst van uw huidige pand of misschien wel meervoud af. Een bedrijfspand taxatie komt als geroepen, zeker als daaruit blijkt dat u het met meer winst kunt doorverkopen dan u ooit kon bevroeden. Het is vervolgens aan een zakelijke verkoopmakelaar om op zoek te gaan naar potentiële kopers met wie u een mooie deal kunt sluiten. Daar houden wij ons doorgaans ook mee bezig dus u hoeft ons niet enkel voor een bedrijfspand taxatie te contacteren. We kunnen het gehele proces van u overnemen, uiteraard met uw goedkeuring. We houden u gedurende het hele proces op de hoogte en laten de belangrijkste keuzes vanzelfsprekend ook aan u over. Dankzij deze duurzame en persoonlijke samenwerking zorgen we ervoor dat er geen fouten worden gemaakt. Het gaat immers altijd om uw geld. Voelt u wel iets voor een bedrijfspand taxatie al was het enkel omdat u wilt weten wat het pand waard is? Wellicht dat u pas na de bedrijfspand taxatie gaat nadenken over de eventuele verkoop en verhuizing. Neem in ieder geval eens vrijblijvend contact met ons op zodat we al uw vragen hieromtrent kunnen beantwoorden.

Onze bedrijfspand taxatie laten we dubbelchecken

We stellen de waarde van uw pand vast zodat u weet wat u kunt vragen. Het is belangrijke om een goede onderhandelingspositie te verwerven en dat kan enkel als u feiten achter de hand hebt. Eerlijke objectieve waarnemingen. Dus laat een objectieve bedrijfspand taxatie uitvoeren door ons. Wij laten dit namelijk altijd dubbel controleren door een andere taxateur, een RT-taxateur om precies te zijn. Dit noemt men het zogenaamde vier-ogen-principe en daarmee is onze onafhankelijkheid gegarandeerd. In de vorige alinea hebben we het gehad over bedrijven die het goed hebben en willen verhuizen naar een groter pand. Het is duidelijk dat ze alsnog een investering moeten maken die flink in het budget kan snijden. Daarom is voor hen een bedrijfspand taxatie erg belangrijk. Maar dat geldt andersom ook. Bedrijven die het moeilijk hebben en inkrimpen willen natuurlijk erg veel verdienen aan de verkoop van hun huidige locatie. Een bedrijfspand taxatie komt ook daarom voor hen als geroepen.

  • Laat daarom altijd een bedrijfspand taxatie uitvoeren,
  • En geef de verkoop vervolgens uit handen aan een betrouwbare makelaar,
  • Ook voor de verhuur kunt u op ons specialisme vertrouwen.

Want naast de verkoop en aankoop regelen we de verhuur van bedrijfspanden in Nederland.

Onze objectiviteit is gewaarborgd. Neem dus snel contact op om een afspraak te maken

Komt u gerust even bij ons in Enschede of Almelo langs als u iets meer wilt weten over uw mogelijkheden bij de makelaar. U kunt ons ook direct bij u op kantoor uitnodigen zodat we zelfs direct kunnen taxeren. Bel of mail bij vragen of maak gebruik van het online contactformulier. Houdt onze site trouwens in de gaten, u vindt er interessante nieuwtjes over de huizenmarkt en ons team stelt zich daar graag even aan u voor. Met een gerust hart uw bedrijfspand verkopen, daar willen wij samen met u aan werken!