Een ijsblokjesmachine kopen voor ons hotel

Mijn vrouw en ik hebben ruim drie jaar geleden een hotel gekocht in het stadje waar wij wonen. Wij proberen goed naar de wensen van onze klanten te luisteren en passen daarom regelmatig dingen in het hotel aan. Doordat de laatste jaren de zomers erg warm zijn, was er veel vraag naar een ijsblokjesmachine. Tijdens de warme dagen willen de gasten extra verkoeling en is er veel vraag naar ijsblokjes en koele drankjes. Wij hadden verschillende websites bezocht, maar besloten om de machine via horecaworld te kopen. Wij zijn erg blij met onze aankoop en de gasten maken er veel gebruik van. Mijn vrouw was al een paar jaar manager in het hotel en werkte daar met veel plezier. De vorige eigenaar werd te oud om het hotel te managen en had daarom mijn vrouw aangenomen. Uiteindelijk wilde hij het hotel verkopen en wij besloten om het te kopen. Mijn vrouw had al snel veel idee├źn voor het hotel en wilde graag een andere aanpak. De vorige eigenaar wilde niet veel geld uitgeven, maar wij willen graag zo veel mogelijk aan de wensen van onze klanten voldoen. Tijdens de warme zomers vroegen de gasten veel naar ijsklontjes, maar wij hadden geen ijsblokjesmachine, slechts de plastic houders. Wij hebben een kleine ruimte waar onze gasten ontbijt kunnen eten en vaak in de middag zitten om wat te drinken, of te eten. Zij kunnen verschillende dranken van ons kopen, maar ze mogen ook hun eigen eten en drinken daar nuttigen. Tijdens de warme zomers vroegen onze gasten dagelijks om extra ijsblokjes, maar die konden wij niet snel genoeg maken met de plastic houders. Aangezien er zo veel vraag naar was en wij waarschijnlijk meer warme zomers aankomen, besloten wij om een ijsblokjesmachine te kopen. 

Een ijsblokjesmachine kopen via horecaworld

Online zochten wij naar webshops waar wij een machine konden kopen om ijsblokjes mee te maken en vonden een aantal bedrijven. Een van de websites die wij vonden was van horecaworld en wij zagen hier een ijsblokjesmachine te koop voor een goede prijs. Aangezien wij niet zo veel gasten hebben, wilden wij geen grote en dure machine kopen. Op de pagina zagen wij een video over het product en dit leek ons de beste keuze. De ijsblokjesmachine zou goed passen in onze ontbijtruimte en zag er leuk uit op de website. De machine had verschillende goede reviews en konden wij met korting kopen. 

De gasten maken veel gebruik van de machine

 Wij hebben de ijsblokjesmachine nu een maand staan en de gasten maken er erg veel gebruik van, meer dan wij hadden verwacht. De gasten stellen het zeer op prijs dat wij de machine hebben gekocht en dat zien wij terug in onze reviews. Wij hebben nu geen problemen meer met ijsblokjes en maken zelf ook vaak gebruik van de machine. Voor het kopen van een ijsblokjesmachine raden wij horecaworld aan.

  • Bij dit bedrijf zijn verschillende machines te koop
  • Op de pagina zagen wij een video over het product
  • Wij konden de machine voor een goede prijs kopen
  • Onze gasten maken veel gebruik van de machine