Maak je verzameling compleet met de figuren uit de Marvel comics

Als je het 10 jaar geleden over het Marvel Universum had, dan zouden de meeste mensen je raar aankijken. Alleen de echte die hard nerds zouden weten dat je het had over een heel universum in de stripwereld met allerlei verschillende helden, antihelden en slechteriken. Dat veranderde allemaal drastisch toen Robert Downey Junior in 2009 volle zalen trok met de film Iron Man. Deze film zou uiteindelijk het begin van een volwaardig Marvel Universum worden. Een universum dat we nu vooral kennen onder de Engelse naam “The Marvel Cinematic Universe”, ofwel het MCU. Iron man werd al snel opgevolgd door films met andere helden zoals:

  • Thor
  • Captain America
  • The Hulk
  • Ant-Man
  • Spider-Man.

Het mooie aan dit MCU is dat alle karakters ook samenkomen in aparte films zoals The Avengers en Captain America: Civil War. Dus als je het nu hebt over het Marvel universum dan weet iedereen meteen waar je het over hebt. Sterker nog, de meeste mensen zullen vooral aan de films denken en misschien niet eens weten dat de Marvel comics ten grondslag liggen aan dit Universum. Je bent tegenwoordig dus geen nerd meer als je van superhelden houdt, want een groot deel van de aardse bevolking kijkt reikhalzend uit naar de volgende superhelden film. Het MCU is dan ook niet het enige universum op het witte doek. Ook DC comics timmert hard aan de weg alhoewel het er bij DC aanzienlijk minder succesvol aan toegaat vergeleken met de superhelden uit de Marvel comics. Overigens zijn er nog genoeg nerds, alleen is het zijn van een nerd nu cool. Dus iedereen mag zich graag een nerd noemen en als je af en toe een beetje bladert in de Marvel comics, dan je al snel een nerd. Dat is een beetje een belediging eigenlijk voor de echte nerds, want zij weten vaak alles van de karakters en de krachten die ze hebben en in welk nummer van de Marvel comics ze het eerste voor kwamen. Om je passie extra te benadrukken kun je via moviestore.nl leuke beelden kopen van je favoriete karakters uit de Marvel comics. Nog leuker is het feit dat de karakters zijn gemaakt aan de hand van de weergave in die Marvel films. Mocht je nu juist de stripversie van jouw favoriete superheld zo mooi vinden, dan kun je die via moviestore.nl ook bestellen. Dit geldt voor karakters van de Marvel comics, maar natuurlijk kun je Batman van de DC comics ook bestellen. Batman is een leuk karakter, juist omdat Batman door de jaren heen op verschillende manieren tot leven is gekomen in de strips, tekenfilms, series en op het witte doek.

Bestel online alle figuren uit je favoriete Marvel comics

Mocht je je verzameling compleet willen maken of wil je juist beginnen met een eigen verzameling, dan kun je ieder gewenste karakter bestellen uit de Marvel comics via de site van moviestore.nl. Je kunt overigens ook bustes bestellen bij The Movie Store en uiteraard kun je de comics zelf ook bestellen bij deze webwinkel. Alles wat met comics te maken heeft, is te vinden bij The Movie Store. Het is dan ook maar goed dat er zoveel films zijn gemaakt en nog steeds worden gemaakt, want daardoor zijn webwinkels als The Movie Store ontstaan.

Browse door de site en bestel wat je wilt

Je kunt via moviestore.nl rustig op je gemak alles bekijken. Zodra je iets hebt gevonden wat je bevalt, dan kun je het desbetreffende artikel toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je ook meteen de bestelling af ronden door te betalen.