Online een lanyard bestellen?

U bent op zoek naar een leuke lanyard die u het liefst ook nog online kunt bestellen? Dan zou u eens kunnen kijken in de webshop van De Reklameshop (www.dereklameshop.nl). Daar vindt je namelijk een aantal hele toffe exemplaren van zo’n lanyard, in allerlei kleuren en materialen. Ze hebben er vooral veel keycords van polyester omdat dit een materiaal is dat een keycord een hele goede kwaliteit geeft, maar je vind er ook enkele andere materialen. De meeste panyards zijn vrij lang, waardoor ze om je nek passen. Dit is natuurlijk voor de meeste mensen de reden dat ze er überhaupt een kopen, omdat ze hun sleutels niet willen verliezen en deze door middel van deze keycord om hun hals kunnen dragen. Bij De Reklameshop shop je echter ook een handige, polyester pols-lanyard met sleutelring. Deze kun je dus om je pols dragen, hoewel dit ietwat oncomfortabeler draagt dan wanneer je hem om je hals zou dragen. Als dat echter toch je voorkeur geeft dan kun je deze pols-keycord in de webshop van De Reklameshop bestellen. En het mooie is, je kunt hem al bestellen vanaf €0,96! Dat is helemaal niet duur voor zo’n handig product. Het is vooral handig voor mensen of bedrijven die ze in bulk willen bestellen, bijvoorbeeld om weg te geven als relatiecadeau of aan hun werknemers. De pols-panyard van De Reklameshop kun je bestellen vanaf een aantal van 10 stuks, dus je hoeft helemaal geen enorme afname te doen. Je kunt hem bestellen in de kleuren blauw, oranje en rood, dus kijk vooral welke het beste past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Bestel een lanyard online

Je kunt offline ook vast een lanyard kopen om weg te geven als relatiecadeau, maar het is natuurlijk veel makkelijker om dit online te doen. Dan wordt je bestelling bij je thuis (of natuurlijk op je bedrijf) bezorgd zonder dat je er omkijken naar hebt. In de Reklameshop vind je bovendien nog veel meer handige producten die perfect zouden zijn als relatiecadeau, zoals:

  • Schrijfwaren en kantoorartikelen
  • Sleutelhangers
  • Zonnebrillen
  • Bekers, glazen en mokken
  • Computer en iPad accessoires

Bovendien zijn heel veel van de producten uit hun assortiment personaliseerbaar, wat wil zeggen dat je zelf een print kunt aanleveren die ze er vervolgens voor je op drukken. Dit kan bij bijvoorbeeld mokken, t-shirts en sleutelhamers. Ook als je een lanyard bestelt zijn er opties tot personaliseren. 

Relatiegeschenken online bestellen

Door deze optie tot personaliseren is De Reklameshop de perfecte partner in al uw relatiegeschenken. Op hu website kies je allereerst het product dat het beste past bij jouw bedrijf en de uitstraling die je daarmee voor ogen hebt, en vervolgens stuur je ze je logo of andere boodschap die je op het product wilt hebben. Misschien wil je wel een personeelsfoto laten drukken op het artikel, hoewel dit bij een lanyard wel wat lastiger wordt natuurlijk. Bij veel andere producten is dit wel mogelijk. Kijk gerust een rond in de webshop van De Reklameshop om te kijken of er iets naar je gading bij zit. Ze hebben werkelijk zóveel personaliseerbare items dat het nog moeilijk wordt om te kijken welke daarvan je wilt weggeven als relatiegeschenk.