Op zoek naar leuke dames fietskleding?

Ja dames de lente is weer begonnen! Voor veel mensen het prettigste wielerseizoen. Voor leuke dameskleding kun je terecht op de website van B&T Bikestore via de volgende link: bikeandtravel.nl. Het zonnetje begint nu al een paar weekenden aardig door te komen. Heerlijk om de wielrenfiets er bij te pakken. Zelf train ik net zo hard in de winter. Ik vind het heerlijk om twee dagen in de week zo’n twee à drie uur op de fiets te zitten. Vaak ga ik met mijn vriendinnengroep. We hebben ooit eens afgesproken om iedere zondagochtend samen te fietsen. Dit komt er natuurlijk lang niet altijd van, maar er is altijd wel iémand uit m’n groep bereid om mee te gaan fietsen. Zo begint natuurlijk ook ons geklets over dames fietskleding. We hebben altijd erg veel lol om één vriendin. Wij zijn er van overtuigd dat zij een fiets heeft aangeschaft omdat ze dames fietskleding zo leuk vindt. Het fietsen is dan ook niet helemaal haar ding. In dit artikel zal ook dieper in worde gegaan op dames fietskleding. Deze heb ik twee weken terug besteld bij B&T Bikestore en ik ben erg enthousiast. Graag vertel ik aan jullie waarom ik hier voor heb gekozen. 

Dames fietskleding bij B&T Bikestore

Bij B&T Bikestore worden veel verschillende producten aangeboden. Bij dames fietskleding kun je aan alles denken wat je ook maar kunt gebruiken tijdens het wielrennen, mountainbiken of wat dan ook. Ik heb een kort lijstje gemaakt van wat je zoal kunt bestellen bij B&T Bikestore:

  • Sokken
  • Onderkleding
  • Handschoenen
  • Jerseys
  • Zadels
  • Banden
  • Broeken
  • Beenwarmers

Zelf was ik op zoek naar een leuke jersey met een broek. Een jersey wordt ook wel het jasje genoemd. Dit is een strak zittend jasje. Alle dames fietskleding van B&T Bikestore is gemaakt van aerodynamisch materiaal. Dit zorgt er voor dat je tijdens het fietsen geen weerstand ervaart door je kleding. Bij B&T Bikestore worden veel verschillende soorten jerseys aangeboden. Ik wilde graag een jersey met korte mouwen. De broek moet ook korte pijpen hebben, in verband met het mooie weer. De dames fietskleding van B&T Bikestore ziet er uiteraard sportief uit, maar is daarnaast ook heel trendy. Laat dit nou precies zijn wat de meeste dames ook willen! Een leuk dames fietskleding set heb je zo besteld op de website van B&T Bikestore. In de volgende alinea zal ik jullie vertellen hoe dit precies gaat.

Bestellen bij B&T Bikestore

B&T Bikestore is gevestigd in Losser, Overijssel. Je kunt langsgaan bij de winkel, maar uiteraard kun je producten ook bestellen in de webshop via de link boven in dit artikel. Op de website zie je aan de linkerkant een menu. Hier kun je aanklikken waarin je geïnteresseerd bent. In mijn geval was dat dames fietskleding. Vervolgens kun je producten selecteren. Deze reken je uiteindelijk af. Ruilen is geen probleem bij B&T Bikestore. Dit moet binnen twee weken gebeuren. De dames fietskleding moet je dan in originele staat  terugsturen. Mocht je nou leuke dames fietskleding hebben gevonden op de website, maar is deze niet in je maat? Je kunt een mailtje sturen naar info@bikeandtravel.nl. De klantenservice zal je mailtje ontvangen en zij kunnen de juiste maat voor je bestellen.