Praktijk voor mondzorg Leiderdorp

Indien u op zoek bent naar mondzorg in Leiderdorp of Leiden, bent u bij de praktijk voor mondhygiëne H.B. Nix aan het juiste adres. Uw mondhygiëne staat bij deze praktijk voorop en dat is belangrijk, want een verzorgd gebit maakt een goede indruk bij elke gesprekspartner. In het dagelijks leven spreekt u veel mensen, zowel privé als zakelijk, en dan wilt u niet dat uw gebit de aandacht van uw gesprek wegneemt. Verkleurde tanden, een onfrisse adem en andere problemen, deze praktijk voor mondzorg in Leiderdorp maakt er werk van. Op de website pvmhbnix.nl ontdekt u onder mondzorg Leiderdorp voor welke problemen u bij de praktijk terecht kunt. Veel voorkomende problemen zijn:

  • Cariës of gaatjes
  • Ontstoken tandvlees
  • Tandvleesontsteking
  • Tandsteen
  • Slechte adem
  • Aften
  • Verkleurde tanden
  • Gevoelige tandhalzen

Al deze problemen, en meer, kunnen worden behandeld bij de praktijk voor mondhygiëne H.B. Nix.

Uw bezoek aan mondzorg Leiderdorp

U kunt voor vele zaken een afspraak maken bij de praktijk voor mondhygiëne H.B. Nix. Uiteraard voor controle en het laten behandelen van problemen, voor preventieve behandelingen bij de mondhygiëniste en voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld het laten bleken van uw tanden. Al 20 jaar is deze praktijk uw specialist voor mondzorg in Leiderdorp. Persoonlijke zorg staat daarbij voorop. Mondzorg in Leiderdorp is daarmee prettig en comfortabel, met oog voor de patiënt. Duidelijke uitleg over de stappen die een behandeling doorloopt en advies na de behandeling zijn daarbij belangrijk. Er wordt altijd resultaat gericht gewerkt en tijdens een afspraak is er tijd voor het behandelen van vragen en het oefenen van vaardigheden om thuis zelf het gebit optimaal te onderhouden. De praktijk voor mondhygiëne is daarmee niet alleen uw behandelaar, maar ook uw partner bij mondzorg in Leiderdorp. Het paraprotocol, een behandelplan met intake, behandelfase, en diverse sessies waarbij infectiecontrole in het middelpunt staat, maken daar onderdeel van uit. Herbeoordelingen, waarbij het effect van behandelingen, maar ook van de nazorg en de frequentie daarvan wordt beoordeeld, volgen daarop aansluitend.

Totale tandzorg

Veel mensen hebben angst om naar de tandarts te gaan. Soms is zelfs een bezoek aan een mondhygiëniste iets waar mensen tegenop zien. De persoonlijke aandacht die praktijk voor mondhygiëne H.B. Nix biedt houdt ook daar rekening mee. Belangstelling voor de persoon, maar ook geduld en respect voor eventuele angst maakt onderdeel uit van de kwaliteit die de praktijk haar patiënten biedt. Afspraken worden dan ook in de meeste gevallen gemaakt met de duur van één uur. Dit zorgt ervoor dat er minder stress wordt ervaren door patiënten en zowel vooraf als na de behandeling voldoende tijd is voor advies, ondersteuning en geruststelling. De tarieven voor mondzorg, die binnen de tandheelkunde worden vastgesteld door de overheid, kunt u terugvinden op de website pvmhbnix.nl. Mondzorg in Leiderdorp wordt in de meeste gevallen deels of zelfs geheel vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Dit geldt ook voor behandelingen van patiënten die thuiszorg nodig hebben. Bijvoorbeeld voor ouderen wordt mondzorg in Leiderdorp ook op afspraak thuis aangeboden. Bij deze thuiszorg worden tanden en kiezen gereinigd, kan tandsteen worden verwijderd en een fluoridebehandeling worden gegeven. De praktijk biedt daarmee thuiszorg op maat. Zo wordt voor iedereen een goede mondhygiëne mogelijk gemaakt. Een regelmatig bezoek voor gebitsreiniging en controle blijft natuurlijk belangrijk. Elk half jaar een bezoek aan de tandarts is daarmee geen overbodige luxe, maar een garantie voor lang en plezierig gebruik van uw eigen gebit. Een stralende lach en een frisse adem is immers belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor een goede gezondheid, maar het geeft ook nog eens een goed gevoel.