Wat zijn leuke cadeaus voor vrouwen?

De tijd tikt. Je wordt steeds zenuwachtiger en het lukt je maar niet om je taak te volbrengen. Wat de taak is? Iets vinden. Een cadeautje, om precies te zijn. Voor je vriendin. Die HEEL binnenkort jarig is – help! Wat zijn nou leuke cadeaus voor vrouwen? Het moet natuurlijk een beetje origineel zijn, maar ook weer niet te gek, en een beetje betaalbaar als het even kan. Wees gerust, hieronder vind je een groot aantal tips om leuke cadeaus voor vrouwen te vinden, zodat jij je vriendin kunt verrassen – op een positieve manier!

Leuke cadeaus voor vrouwen: 5 categorieën

De truc bij het zoeken naar leuke cadeaus voor vrouwen is onderscheid maken in verschillende categorieën en vervolgens bekijken welke categorie het best past bij jouw vriendin (of vrouw, moeder, tante, oma, zusje…). Voordat je de hoop opgeeft – die categorieën zijn vaak al voor jou gemaakt! Wanneer je op een webshop kijkt, zie je verschillende tabbladen die je kunt aanklikken. Vervolgens kun je de producten ook nog sorteren op kleur, prijsklasse, merk en nog veel meer. Zo sorteer je de juiste producten uit de grote berg en vind je makkelijker leuke cadeaus voor vrouwen. Een aantal categorieën die vaak worden gehanteerd voor leuke cadeaus voor vrouwen, zijn:

  • Beauty & Wellness
  • Mode & Sieraden
  • Koken, Tafelen & Borrelen
  • Reizen & Vakantie
  • Wonen & Interieur

Deze categorieën komen allemaal voor op de site https://verrasjelief.nl/shop. Hier vind je een grote hoeveelheid leuke cadeaus voor vrouwen – er is uit zoveel te kiezen, dat je echt wel iets passends vindt voor je vriendin of vrouw.

Concrete cadeaus: dit kun je geven!

Laten we eens binnen de gegeven categorieën kijken voor een aantal concrete, leuke cadeaus voor vrouwen. Houdt je vriendin van beauty- en wellnessproducten? Dan kun je prachtige chique geurstokjes voor haar kopen, die haar hele huis lekker laten ruiken. Of een flesje arganolie: een heerlijke geur, oorspronkelijk afkomstig uit Marokko. Misschien heb je het wel eens geroken in de shampoo van Andrelon – die geur, ja. Erg populair onder vrouwen! Een geurtje is natuurlijk een klassieke optie als cadeautje, en altijd goed. Daarvoor kun je natuurlijk naar de drogist gaan, maar bij Verrasjelief.nl kun je ook parfum halen – veel origineler. Grappig is dat er “Lekker ding” op dit flesje staat; daarmee breng je een lach op het gezicht van je vriendin én je zendt er een positief signaal mee uit. Win-win, dus. De tweede categorie: mode en sieraden. Als vrouw zeg ik je: surf onmiddellijk naar https://verrasjelief.nl/shop. Er worden zoveel mooie dingen aangeboden! Een prachtige leren laptoptas, bijvoorbeeld. Dat staat veel eleganter dan een rugtas of een saaie zwarte. Wil je een duurzaam product geven aan je vriendin, of houdt ze daar zelf van? Dan kun je de “Sjaal met een verhaal” voor haar kopen. Deze is gemaakt door vrouwen in Nepal die een beter leven voor zichzelf willen opbouwen. De sjaals hebben prachtige kleuren – maar mocht je niet kunnen kiezen: geel, en dan vooral okergeel, is helemaal hip tegenwoordig. Ook handgemaakt zijn de vele oorbellen die worden verkocht. Ze zien er chique uit en hebben vaak bijzondere stenen. De derde categorie gaat over koken. Je zou als verrassing zelf een speciaal gerecht in elkaar kunnen flansen voor je vriendin, en er dan wat cadeautjes in kunnen verwerken; serveer bijvoorbeeld soep in nieuwe schaaltjes die je voor haar hebt gekocht. Of serveer tapas op een nieuwe hapjesplank, met de tekst “Met jou is alles leuker” erin gegraveerd. Ook de categorieën over reizen en over wonen bevatten zulke leuke cadeaus. Nog steeds geen idee? Dan kun je natuurlijk ook een cadeaukaart geven. Succes en alvast gefeliciteerd!