Zoek je een jongerencoach in de regio van Breda? More Happy staat voor jou klaar!

Het beste uit jezelf halen, leren en persoonlijk blijven ontwikkelen. Als jongere word je tegenwoordig met van alles en nog wat geconfronteerd, terwijl jezelf echt wel wat beters te doen hebt, toch? Is dat wel zo of is het juist nu het moment om bewust keuzes te maken voor de toekomst? Bij More Happy ben je van harte welkom als je een jongerencoach zoekt die jou succesvol verder helpt ontwikkelen op jouw eigen wijze. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via de website: morehappy.nl/jongerencoach-breda/.

Jong zijn vs confrontaties aangaan en je persoonlijk ontwikkelen 

Met een persoonlijk of online traject, helpen wij jou om het beste uit jezelf te halen, zodat jij succesvol kan ontwikkelen wie jij bent op jouw eigen wijze! We hebben het zeker niet alleen over jouw prestaties op school, maar vooral over jouw ontwikkeling en waar jij tegenaan loopt in het leven. Ben je tussen de 12 en 20 jaar? Dan komt er heel veel op je af. Een nieuwe school, met allemaal vreemde nieuwe en vaak oudere mensen. Er wordt van je verwacht dat je er je best doet en daarnaast word je geconfronteerd met allerlei nieuwe situaties. Al deze momenten kunnen heftige emoties, teleurstellingen en zelfs twijfel en onzekerheid met zich mee brengen. Het is zeker niet eenvoudig als jongere in deze maatschappij, waarbij er steeds meer van je wordt verwacht.

Met een jongerencoach in de regio van Breda sta je er niet alleen voor

Er gebeurd al zoveel in jou leven en hebt in een korte tijd veel nieuwe mensen leren kennen. Wat kan een jongerencoach je nou echt bieden? Wij van More Happy jongerencoach in de regio van Breda kunnen je advies geven op een onafhankelijke wijze. Vanuit onze ervaring en kennis kijken en luisteren wij van een afstandje mee met jouw leven. We geven je hierdoor niet alleen duidelijke inzichten en handvatten in lastige situaties die je meemaakt, maar leren je vooral hoe je jouw leven zelf leuker kunt gaan maken! Zo wordt jij de beste versie van jezelf. Geloof en vertrouw in jezelf, wat andere mensen ook van jou vinden. Als jongerencoach kunnen wij je leren beter om te gaan met vervelende en moeilijke situaties die je tegenkomt en hoe je jou ook op school beter staande kunt houden. Niet alleen veel fijner voor nu, maar tevens een super ontwikkeling van jezelf als persoon in de toekomst. Met onze persoonlijke en/of online coaching, sta jij er dus niet alleen voor. Je kunt altijd in vertrouwen bij ons terecht en we geven je trainingen en cursussen om meer inzicht te krijgen in jouw vermogen en kwaliteiten. Dat geeft pas zelfvertrouwen! Heerlijk toch, want jij mag zijn, zoals je bent en ervaren hoe het is om dit te blijven in tijden van confrontatie en veranderingen.

De More Happy jongerencoach in de regio van Breda geeft jou:

  • Onafhankelijke inzichten en handvatten in moeilijke situaties
  • Een luisterend oor
  • Betrokken online of persoonlijke coaching
  • Trainingen en cursussen voor inzicht in jouw vermogen en talenten
  • Zelfvertrouwen en veel positieve motivatie
  • Ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling 
  • Goede voorbereiding op de toekomst

Stop met twijfelen en haal het beste uit jezelf. Ga voor persoonlijke ontwikkeling en durf te zijn wie jij bent. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden in jouw situatie via: morehappy.nl/jongerencoach-breda/.