Bedwantsen bestrijden in hostel

Sinds deze winter werk ik in een hostel. Ik vind het erg leuk werk en het is een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. We hebben vaak Nederlandse reizigers, maar ook veel toeristen. Daarom hebben we veel backpackers en budget reizigers. Ik vind het altijd leuk om met ze een praatje te maken. Er zijn veel momenten dat het rustig is en er niet veel te doen is. Ik heb dan tijd om met de gasten te praten. Het is een goede manier om meer over andere culturen te leren terwijl je gewoon in Nederland bent. Veel gasten zijn erg vriendelijk en er is een leuke sfeer in het hostel. Vaak komen gasten naar me toe met vragen over bezienswaardigheden en over restaurants en kroegen. Gelukkig hebben we zelden overlast van dronken gasten. Ik maakte mij daar wel een beetje zorgen over, maar misschien is dat meer in grotere steden. Dat is toch een beetje het imago dat bij backpackers hoort. In het hostel help ik mee met de reserveringen en met veel dagelijkse beheer. Dit doe ik met twee andere mensen en daarnaast hebben we een aantal schoonmakers die de kamers schoonmaken. We hebben ongeveer plaats voor twintig mensen, dus het is niet zo groot voor een hostel. In de zomer zaten we vaak vol, maar in andere maanden is het niet zo druk. Daarom is het goed te doen met ze drieën. De schoonmakers maken goed schoon en het is veel werk om alles netjes te houden met veel gasten. Het beddengoed wordt regelmatig gewassen en de kamers elke dag schoongemaakt. In een hostel moet je goed schoonmaken om bedwantsen te bestrijden, want gasten kunnen ze met zich meenemen. Ze kunnen ze in een hostel ongezien meenemen en dan hebben wij er ook last van. Helaas hadden we er een paar weken geleden last van en hadden we hulp nodig om de bedwantsen te bestrijden.

Snel hulp bij bedwantsen bestrijden

Waarschijnlijk had een gast ze meegenomen uit een ander hostel en ze zaten in de slaapzaal. Daar is veel ruimte voor ze om zich te verstoppen. Toen we doorhadden dat ze er zaten, probeerden we de bedwantsen te bestrijden door extra zorgvuldig te wassen, maar het hielp niet. We konden de bedden natuurlijk niet aan andere gasten verhuren, dus moesten we hulp zoeken om de bedwantsen te bestrijden. Gelukkig hadden we niet zoveel gasten, dus was het geen probleem. Een aantal gasten verplaatsen we naar privékamers, maar dat vonden ze natuurlijk niet erg. Online zocht ik naar een bedrijf dat de bedwantsen bestrijden kon. Ik vond de website beestjeskwijt.nl en zag dat dit bedrijf kan helpen met het bestrijden van allemaal soorten ongedierte. Ik belde het nummer dat ik op de website vond en werd meteen vriendelijk geholpen. Ik kon een afspraak maken voor de volgende dag, wat wel zo fijn voor ons was.  

Geen last meer van bedwantsen

De volgende morgen kwam de verdelger langs en ik liet hem de slaapzaal zien. We hadden een vermoeden waar de bedwantsen zaten en die plekken liet ik hem zien. Daarna inspecteerde hij ook de rest van de zaal en begon met de bedwantsen te bestrijden. Gelukkig hielp de bestrijding en waren wij meteen van ons probleem af. Achteraf hebben we de zaal een tijdje te laten luchten en de volgende dag konden we hier weer gasten ontvangen. Beestjeskwijt.nl kan helpen met bedwantsen te bestrijden

  • Ze konden bij ons al de volgende dag langskomen
  • Ze inspecteren de ruimte goed voordat ze aan de slag gaan
  • Wij waren snel van ons probleem af