Fitness Breda Strength & Conditioning

Ik woon zelf in Breda en was op zoek naar een locatie waar fitness in Breda wordt aangeboden. Ik ben alleen niet erg onder de indruk van de gebruikelijke sportscholen die je binnenlokken met lage prijzen en je vervolgens je gang laten gaan op apparaten die in mijn ogen een goede training saai maken en niet uitdagend zijn. Ik wilde gaan voor kracht en conditie en kwam in mijn zoektocht toen uit op de website breadasc.com van Breda Strength & Conditioning. Dit sprak mij al veel meer aan.

Fitness Breda is anders

Direct op de website werd duidelijk dat het aanbod van fitness bij Breda Strenght & Conditioning anders is opgezet en mij hierdoor veel meer aansprak. Het niveau en de ervaring maken hier niet uit. Alles is ingericht op het behalen van resultaat en het boeken van vooruitgang. Je kunt er terecht voor

  • Groepslessen
  • Personal training
  • Specifieke training
  • Personal coaching
  • Voedingsadvies

Dit is voor mij perfect, want het is gefocust op de sport. Fitness Breda Strenghty & Conditioning heeft geen televisies. De eerder genoemde machines zijn er ook niet. Er is dus 100% aandacht voor de sport, voor het sterker worden en bereiken van een betere fitness. De begeleiding is daarnaast erg professioneel en als sporters onderling werk je regelmatig samen. De coach gebruikt daarbij zijn ervaring om jou te helpen focussen op jouw doelstellingen. Je steekt elkaar daardoor onwijs aan en pusht elkaar om steeds een hoger niveau te bereiken. En daarnaast staat het je vrij om ook alleen aan de slag te gaan. De personal trainer helpt je daarbij wederom met het bereiken van jouw doelen. Dit is zo’n andere aanpak dan ik van andere sportscholen gewend ben, dat ik hier bij het lezen al heel gelukkig van werd. Ik heb direct via de website een proeftraining aangevraagd, waarbij je maar liefst twee weken proeftrainingen fitness in Breda kunt volgen.

De proeftrainingen en meer

In deze tweeweekse periode heb ik heel relaxed en vrijblijvend de sfeer kunnen proeven binnen de sportschool. Ik leerde de mensen kennen en ontdekte wat voor mensen hier fitness in Breda beoefenen. De mensen die hier werken zijn erg vriendelijk en hebben oog voor jou als individu. Er wordt met je meegedacht over jouw sportprogramma en bij deze fitness in Breda ligt ook sterk de nadruk op de manier waarop je sport. Zo voorkom je blessures en boek je snel vooruitgang, wat je enorm motiveert en niet alleen in de beginperiode. Ik heb inmiddels een abonnement genomen en ben al een tijd aan het trainen en nog steeds is de focus hoog en merk ik dat ik vooruitgang boek, juist door deze aanpak. Als sporters zijn we er bij elkaar alert op dat de oefeningen goed worden uitgevoerd en dat we steeds weer het limiet opzoeken. Het voordeel daarvan is dat er we dus niet individueel in de machines hangen maar aan de slag gaan met het lichaam en met losse materialen. Zelfs in de buitenlucht. De techniek wordt steeds verbeterd en wanneer je handiger wordt in de techniek gaat het sporten ook makkelijker. Ik heb daarbij naast de fitness in Breda er ook voor gekozen om bij BredaSC personal coaching te doen om een voedingspatroon aan te meten dat past bij mijn doelen en mijn sportprogramma. De fitness in Breda is daarmee dus niet alleen gefocust op het sporten alleen maar ook op het verbeteren van mijn levensstijl. Er wordt ook gekeken naar je slaappatroon en de stress, waardoor uiteindelijk, het totaalplaatje ervoor zorgt dat de inspanningen bij de fitness in Breda nog beter resultaat opleveren.