Een zwembad kopen voor ons nieuwe huis

Mijn vrouw en ik hebben begin dit jaar een mooi huis gekocht met een grote tuin. Wij wilden eigenlijk een huis met een zwembad, maar vonden geen mooi huis dat wij konden betalen. Vooral de kinderen wilden graag een zwembad en waren een beetje teleurgesteld, dat wij geen huis hadden gekocht met zwembad. Om de kinderen tegemoet te komen, wilde ik graag zien of wij een los zwembad kopen konden die wij in de tuin konden plaatsen, wij hebben namelijk genoeg ruimte. Op de website van toppy vond ik een mooi groot zwembad, dat te koop was voor een zeer goede prijs. Deze zwembad staat nu in onze tuin en de kinderen zijn er dol op. Mijn vrouw en ik besloten om dit jaar te verhuizen, omdat ik een nieuwe baan had gekregen. Het bedrijf is in een ander gedeelte van Nederland gevestigd en ik had geen zin om elke dag op en neer te rijden. Het leek ons het beste om te verhuizen en wij hadden tegen de kinderen gezegd dat wij misschien een huis met een zwembad kopen konden. De kinderen zijn dol op zwemmen en wilden altijd al een eigen zwembad hebben. Aangezien ik een goed salaris krijg bij mijn nieuwe werk, wilden wij een wat duurder huis kopen en hoopten iets in de buurt van mijn werk te vinden. Wij vonden diverse mooie huis, maar de huizen met een zwembad waren toch iets te duur. Wij besloten om uiteindelijk voor een groot huis met een mooie tuin te gaan, maar de kinderen hadden toch gehoopt op een zwembad. Ik wilde zien of wij voor een goede prijs een los zwembad kopen konden en die in de tuin konden plaatsen. Een zwembad laten bouwen kost erg veel geld en een los zwembad leek mij een goede oplossing.

Een los zwembad kopen bij toppy

Online zocht ik op wat losse zwembaden kosten en vond diverse bedrijven die de zwembaden aanbieden. Ik vond onder andere de website van het bedrijf toppy en zag dat je bij hun veel verschillende zwembaden kopen kan. Ik vond een mooi groot metalen zwembad en vond de prijs niet duur. Op hun website kon ik precies lezen wat je nodig hebt om een zwembad op te zetten en wat de voordelen van dit zwembad zijn. Ik besloot om dit zwembad te kopen en ook een aantal accessoires te bestellen, zoals een trappetje en een filter. 

De kinderen zijn dol op het zwembad

Een aantal weken later werd het zwembad geleverd en in de tuin gezet. De kinderen konden niet wachten om te zwemmen, maar moesten toch even wachten. Een zwembad kopen was een goed idee, want de kinderen maken er bijna dagelijks gebruik van. Het zwembad is erg stevig en staat mooi in de tuin. Wij hebben alleen de accessoires gekocht die wij nodig hadden en hiermee een prachtig zwembad gemaakt. Wij zijn erg blij met onze aankoop en het bedrijf toppy.

  • Wij konden bij hun voor een goede prijs een zwembad kopen
  • Over het zwembad was veel informatie te lezen
  • Het zwembad werd een aantal weken later geleverd
  • De kinderen maken veel gebruik van het zwembad