Kies voor Boonen Makelaardij in Venlo!

De huizenmarkt in Nederland is continu in beweging. Was er tien jaar geleden nog sprake van een recessie, tegenwoordig trekt de woningmarkt weer aan. De hypotheekrente daalt en de economische groei in Nederland blijft stijgen. Sinds 2014 zijn de huizenprijzen om deze reden enorm gestegen. In de Randstart, met name in de regio Amsterdam, werden de huizenprijzen maar liefst een kwart duurder. De gemiddelde prijzen in Nederland stegen het afgelopen jaar met 5%. De Nederlanders hebben dus meer te besteden en veel mensen gaan op zoek naar een nieuw onderkomen. Kies je ervoor om een huis te gaan kopen of te gaan verkopen, dan neem je vaak een makelaar in de arm. Bij Boonen Makelaardij in Venlo ben je aan het juiste adres! Makelaardij in Venlo biedt veel voordelen bij de verkoop van een huis:

  • De verkoopprijs wordt hoger.
  • Geschikte koper wordt sneller gevonden.
  • Regels en weten worden gedeeld.

Allereerst kan de makelaar ondersteuning bieden om het huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Zij zijn zeer kundig en ervaren op het gebied van onderhandeling, want voor veel mensen is het spannend om dit zelfstandig te doen. De makelaar heeft daarnaast expertise om alles te beargumenteren tijdens de onderhandeling. Wanneer je kiest voor een makelaar, dan wordt deze expertise optimaal benut en dit zul je terugzien in de verkoopprijs. Daarnaast kan de makelaar helpen om zo snel mogelijk een geschikte potentiële koper te vinden. De makelaar heeft vaak een groot netwerk en kan jouw huis op een specifieke manier onder de aandacht brengen bij woningzoekenden. De makelaar onderhoudt dan ook vaak het contact en regelt de bezichtigingen met de geïnteresseerden. Tot slot heeft de makelaar veel kennis van regels en wetten. Die komen immers allemaal om de hoek kijken bij de verkoop van een woning. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan en kunt hierin vertrouwen op de makelaar. De makelaar regelt de formele kant van de verkoop en jij kunt je bezig houden met verhuizen!

Huis kopen bij Boonen Makelaardij in Venlo

Naast de verkoop van huizen is Boonen Makelaardij in Venlo ook gespecialiseerd in aankoop van huizen in Limburg en Noord-Brabant. In iedere prijsklasse zijn er meerdere huizen beschikbaar, zoals bungalows, eengezinswoningen, herenhuizen, landhuizen of een woonboerderij. Heb je een huis op het oog, dan ga je samen met je eigen makelaar naar de bezichtiging van het huis. Bij een eventuele tweede bezichtiging blijft Makelaardij in Venlo ook betrokken. De makelaar zal je voorzien van passend advies over de prijs en de staat van het huis. Makelaardij in Venlo regelt tevens de formele kant, zoals juridische stukken en het bestemmingsplan. De onderhandeling en de communicatie wordt ook door Makelaardij in Venlo opgepakt. Tot aan de overdracht zullen zij betrokken en beschikbaar zijn.

Meer informatie

Wil je een huis kopen of verkopen bij Boonen Makelaardij in Venlo? Of wil meer informatie over Boonen Makelaardij in Venlo? Kijk dan op de website http://www.boonenmakelaardij.nl/makelaardij-venlo/. In het geval je op zoek bent naar een geschikt huis, dan kun je je via de website alvast inschrijven. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Boonen Makelaardij Venlo via 0773 968992 of per mail via venlo@boonenmakelaardij.nl. Je kunt natuurlijk ook binnenwandelen bij het kantoor aan de Pepijnstraat 56 in Venlo. Zij staan je graag te woord om vragen te beantwoorden en je van informatie te voorzien. Dus wil jij je woning verkopen of ben je op zoek naar een nieuwe woning? Neem contact op en geniet van de voordelen en de expertise die van Boonen Makelaardij in Venlo in huis heeft!

Lees meer…