Primo grill voor het lekkerste stukje gebakken vlees

Mmm een heerlijk stukje vlees bereid op de primo grill. Daar loopt je toch het water van in de mond. Samen met vrienden en familie een zwoele zomerdag heerlijk afsluiten in de tuin. Primo grill aan, tafel mooi gedekt met de lekkerste verse salade en sausjes. Het houtskool is al warm. Samen met je vrienden sta je om de grill te wachten tot het eerste stukje biefstuk op de grill gelegd kan worden. Dat wordt vast smullen! Al snel kan het vlees erop en hoor je het sissen van het vlees en ruik je de heerlijke authentieke geur van gebakken vlees zoals je dat alleen maar krijgt als je vlees braadt op een primo grill. Pak er maar vast een drankje bij want je vlees is zo klaar. Als echte BBQ fan kun je de meest professionele grills kopen bij kolenboertje. Kijk maar eens op kolenboertje.nl voor het uiteenlopende assortiment ovale BBQ ’s en grills. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten.

Primo grill voor als je kwaliteit zoekt

Een primo grill is een robuuste keramische grill met een Amerikaanse achtergrond, want deze primo grill wordt geheel vervaardigd in Georgia -Amerika. Omdat wij geloven in de kwaliteit van deze grill krijg je bij ons een garantieperiode van maar liefst 20 jaar. De grill is gemaakt van solide materialen en is verkrijgbaar vanaf een gewichtsklasse van 45 kg en heeft een temperatuurbereik die ligt tussen de 50° en 500°C Het fraaie zwarte uiterlijk van de primo grill en de kenmerkende ovale vorm maken dat deze grill op elk terras een ware blikvanger is. Over de unieke ovale vorm is goed nagedacht. Je kunt hierdoor namelijk twee zones tegelijkertijd gebruiken. Een indirecte en directe zone zodat je optimaal gebruik kunt maken van de convectie van deze grill. Met deze grill kun je niet alleen grillen of bakken maar ook vlees dichtschroeien, stoven, blancheren, roosteren, BBQ’en en zelfs flamberen. Met de primo grill is grillen van vlees verheven tot sterrenrestaurant niveau. En dat proef je! We vertellen je graag meer over alle verkrijgbare accessoires; zoals keerplaten, rekken en bak roosters. Waarom kiezen voor een primo grill?

  • Primo grill is een echt kwaliteitsproduct
  • Gedegen advies
  • Snelle levering
  • Testlocatie
  • Tot 20 jaar garantie
  • Voor het professioneel bereiden van vlees

Al onze grills zijn uitvoerig getest op aspecten als functionaliteit, duurzaamheid van de materialen en kwaliteit. Wij staan dan ook achter onze kwaliteitsproducten omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze BBQ ’s en grills van topkwaliteit zijn. Je zult vele jaren plezier beleven aan deze grills.

Zoveel keuze in houtskool, accessoires en grilltypen

Behalve grills en accessoires voor de grills leveren wij ook houtskool. Wij voeren Black Ranch, Pitmaster houtskool en Sommerhit. Ons houtskool wordt regelmatig getest op diverse kenmerken zoals de geur en de brandduur, maar ook de prijs. Ook voor kokosbriketten kun je terecht bij kolenboertje.nl. Wij adviseren kokosbriketten omdat deze gemaakt zijn van de schil van kokosnoten. Ze zijn milieuvriendelijk – want er worden geen bomen gekapt voor de productie en ze zijn vanwege hun vorm eenvoudig te stapelen en verbranden geurloos. Of je nu als particulier op zoek bent naar een grill voor incidenteel of dagelijks gebruik of als restaurant om veelvuldig de heerlijkste vleesgerechten op te bereiden, wij begrijpen dat het best lastig kan zijn om een goede grill uit te kiezen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende leveranciers van grills op de markt. Daarom helpen wij je graag kiezen welke grill past bij je wensen. Geïnteresseerd in 1 van onze Primo modellen? We horen graag van je, wie weet staat er binnenkort ook op jouw terras een primo grill.