Op zoek naar WordPress hosting?  

Heb jij een website via Wordpress en ben jij op zoek naar Wordpress hosting? Laat je website dan hosten bij WebRuimteHosting. WebRuimteHosting regelt voor jou de Wordpress hosting die je nodig hebt om je site online te zetten. Hosting via WebRuimteHosting levert veel voordelen op en is daarnaast ook nog eens ontzettend betaalbaar. Als je dus op zoek bent naar goede en betaalbare Wordpress hosting, ben je bij WebRuimteHosting aan het juiste adres. 

Betaalbare Wordpress hosting bij WebRuimteHosting 

Je hebt dus een mooie Wordpress wesbite. Je hebt dan enkel nog hosting nodig om je site online te kunnen zetten. Het is belangrijk dat je dan kiest voor de juiste Wordpress hosting aanbieder. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden als het gaat om Wordpress hosting. Als je echter verzekerd wilt zijn van een goede hosting die daarnaast ook nog eens ontzettend betaalbaar is, dan is WebRuimteHosting aan te raden. WebRuimteHosting is een gespecialiseerde hosting aanbieder die naast Wordpress hosting nog meer andere soorten hosting aanbiedt:  

  • Webhosting 
  • Joomla hosting 
  • Drupal hosting 
  • Magento hosting 
  • E-mail hosting 

Daarnaast heeft WebRuimteHosting ook nog eens een ingebouwde websitemaker. Daarmee kun je dus gemakkelijk en snel je eigen website in elkaar zetten middels templates die je zelf aan kunt passen. Deze zelfgemaakte website kun je daarna dan ook via WebRuimteHosting online zetten. Er zitten nog veel meer voordelen aan de hosting van WebRuimteHosting. Vooral als je een Wordpress website via hen wilt laten hosten. Een Wordpress website is gemakkelijk en snel te installeren, waardoor je website snel online kan. Daarnaast biedt WebRuimteHosting de snelste laadtijden. Je hoeft je dus niet druk te maken om een website die traag laadt. Dit zorgt er namelijk voor dat je website niet goed te bereiken is en mensen niet graag op je website kijken. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis alle SSL-certificaten voor je websites. Dit zorgt ervoor dat al je websites die je via WebRuimteHosting online hebt staan, beveiligd zijn en dus beter gevonden kunnen worden door zoekmachines. Als je naast je website ook gebruik maakt van een e-mailadres met jouw domeinnaam, zorgt WebRuimteHosting er ook nog eens voor dat alle e-mails die vanuit jouw domein worden verstuurd, niet bij anderen in de spam box terechtkomen. Dat is vooral handig als je werkt met bijvoorbeeld een mailinglijst of een nieuwsbrief. Daarnaast krijgt je eigen mailbox bij WebRuimteHosting wel een goede spamfilter, zodat je geen nare berichten van spammers ontvangt. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor webhosting van WebRuimteHosting. 

Bestel een hosting pakket bij WebRuimteHosting 

Als jij op zoek bent naar Wordpress hosting die vele voordelen kent en daarnaast ook nog eens betaalbaar is, bestel dan een hosting pakket bij WebRuimteHosting. Bekijk op webruimtehosting.nl welke pakketten er allemaal zijn en wat WebRuimteHosting aanbiedt. Je kunt al een hosting pakket krijgen voor nog geen euro per maand. Dat is natuurlijk een ontzettend mooie prijs voor het brede scala aan voordelen die WebRuimteHosting biedt. Naast een snelle website en het gratis verkrijgen van alle benodigde SSL-certificaten, is het ook nog eens erg gemakkelijk om je website te laten hosten via WebRuimteHosting. Een Wordpress website is gemakkelijk geïnstalleerd, maar ook een website die je al ergens anders gehost had, kun je gemakkelijk verhuizen naar de hosting van WebRuimteHosting. WebRuimteHosting neemt je domeinnaam gewoon over. Daarnaast wordt er ook iedere nacht een back-up gemaakt van al je bestanden. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren, is je website in ieder geval veilig bij WebRuimteHosting. Daarnaast hebben zij ook een klantenservice die zeven dagen in de week te bereiken is, mocht je vragen hebben of problemen ondervinden.